lördag 18 mars 2017

Dagens plan

  •  Gå på regnig morgonpromenad - check! (Förvisso var det inte nödvändigt att den skulle vara regnig, men nu blidde det så och morgonpromenad, det ska ju ändå till. Även om man föredrar sådana som är i sol, bara som ett exempel.
  • Beundra mina nya strumpor. Eller kanske rättare sagt; beundra mina nya sockblockare. Åh, det är härligt med materialsporter! I alla fall om man inte behöver köpa hela segelbåtar eller 17 olika putters på en och samma gång. Garnet köpte jag i Nürnberg i somras och nu, nu är strumporna klara. Och blockade. Och jag kanske köpte mig några färgglada stoppnålar på samma gång, sånt slinker så lätt ned i ett paket när man ändå handlar menar jag. 

  •  Ta en st raggig hund (check! ), diverse spårattiraljer, inklusive torkad vildsvinslever (även en halvsenil matte lär sig så småningom) (check!) och dra ut i skogen och spåra ett tag. Denna punkt ingår i the Master Plan, en plan som går ut på att trötta ut den lilla terriern så att hon blir lite lugn och fin. Det kommer nämligen en punkt till på listan, nämligen;
  •  Gå på 1-årskalas! På måndag fyller Hjärtegrynet hela 1 år, och idag är det fölsekalas och då ska det has paket så klart. Och det är i det sammanhanget jag känner att det kunde vara lite skönt om den tuggiga terriern var lite okarakteristiskt lugn. Jag avslöjar inte vad som finns i paketen, omutifall att Hjärtegrynet kilar in på mormors blogg och läser.

Nu har jag inte tid att sitta här och blogga längre, nu måste jag se till att börja bocka av punkterna på listan, ja förutom den regniga morgonpromenaden då.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.